Body treatments

Wij hebben een heel uitgebreid assortiment aan lichaamsbehandelingen, en blijven hierin continu vernieuwen om zo onze kwaliteit hoog te houden en om aan al uw wensen te kunnen voldoen. U kunt bij ons terecht van een simpele, maar overheerlijke ontspanningsmassage tot een zeer uitgebreide verstevigende behandeling inclusief peeling. Ook zijn er verschillende kuren mogelijk. Informeer bij ons en ontvang een persoonlijk en eerlijk advies!

Alle lichaamsbehandelingen en massages zijn ook te boeken in de duo salon. Zo kunt u gezellig met 2 personen ontspannen! 


Relaxen


Verstevigen


Spierknopen


Rugklachten

 

 

soins-silhouette-spa-640x290

 

Soin Silhouette SPA

Soin Performance Minceur & Fermeté met peeling

SOIN PERFORMANCE MINCEUR & FERMETÉ vermindert zichtbaar de gevolgen van cellulite en maakt de huid veel steviger. Een beauty programma, dat bestaat uit een zacht smeltende peeling-mousse, kostbare oliën, waardevolle essences voor afslanken en anti-cellulite, een zijdezachte lichaamsverzorging en een bijzonder crèmig lichaamsmasker met een intensief stimulerend complex van collageen en elastine, pakken het lichaam in als een cocon en verwennen het in alle opzichten. Geavanceerde massagetechnieken stimuleren de bloedsomloop en het lymfestelsel, verstevigen het silhouet, brengen het figuur weer in model en zorgen ervoor dat de huid de werkstoffen beter opneemt. (90 min.)

SOIN SILHOUETTE Resultaten na 10 behandelingen*:
Omtrek heupen en billen: -2,7 cm
Omtrek taille en buik: -1,4 cm
Bovenbenen: -1,7 cm

*Getest op 8 vrouwen over een periode van 12 weken

      €120,-

Soin Performance Minceur & Fermeté zonder peeling

Zie vorige, maar dan zonder peeling. (60 min.)

€90,-

Soin Performance Détox & Energie met peeling

SOIN PERFORMANCE DÉTOX & ÉNERGIE is als yoga voor lichaam en geest. De behandeling geeft lichaam en geest nieuwe energie en de huid nieuwe vitaliteit en kracht. Zeer speciale oliën en essences, een zacht smeltende peelingsensatie en een zijdezachte lichaamsverzorging verwennen het lichaam gedurende de massage. Geïnspireerd door de best bewaarde traditionele massages ter wereld stimuleert u de meridianen in het lichaam. Daardoor laat u de levensenergie weer stromen en zorgt u voor diepe ontspanning – daardoor komen lichaam en ziel weer met elkaar in harmonie en zorgt u voor een nieuwe balans.

(90 min.)

€120,-

Soin Performance Détox & Energie zonder peeling

Zie vorige, maar dan zonder peeling. (60 min.)

€90,-

Soin Masque Modelant

Soin Complexe Modelant Buste

Een mooie boezem heeft een stevige, solide weefselstructuur nodig. Met de bustebehandeling brengt u uw decolleté in topvorm. Een glad makende peeling, een massage met zeer geconcentreerde werkstofampullen en verstevigende verzorgingsproducten verzorgen en ‘modelleren’ de borsten. Dankzij de dieptewarme van het MASQUE MODELANT wordt de opname van deze werkstoffen gestimuleerd en het resultaat geoptimaliseerd. Een verstevigende verzorgingsgel voor de borsthuid rondt de behandeling af. (45 min.)

€50,-

Soin Complexe Modelant Mains

Handen staan de hele dag bloot aan extreme belastingen. Een belangrijke reden om bijzonder veel aandacht aan hen te besteden. SOIN MODELANT MAINS is de perfecte verzorgende behandeling van handen en nagels, om ze weer mooi en soepel te maken: een peeling, werkstoffenconcentraat, verzorgend masker en een vochtherstellende, afsluitende behandeling maken de huid soepel, verstevigen de nagels, verhogen hun weerstand en maken ze glad. (30 min)

€45,-

Soin Complexe Modelant Bras

SOIN COMPLEXE MODELANT BRAS is een gerichte behandeling voor stevige, mooie bovenarmen. Een peeling, werkstoffenconcentraat en verstevigende, afsluitende verzorging zorgen ervoor dat zeer effectieve ingrediënten in de huid worden gesluisd. Het weefsel wordt ontslakt, onzuiverheden worden uit de weg geruimd, de huid wordt steviger, glad en soepel. Het resultaat: stevige bovenarmen, waarmee het “mouwloze seizoen” nog mooier wordt. (45 min.)

€50,-

Soin Complexe Modelant Raffermissant

Deze lichaamsbehandeling zorgt voor een fraai verzorgde huid en helpt gericht bij het behandelen van probleemzones. Het MASQUE MODELANT, dat uit zichzelf warm wordt, zorgt ervoor dat de verstevigende preparaten in hun werking geïntensiveerd worden: een zeezoutpeeling, een totale lichaamsmassage met aromatische massageolie en een intensief werkende ampul met een verstevigend en anticellulite-effect. Het resultaat: de huid is gladder en zichtbaar verstevigd. (45 min.)

€50,-

Soin Spécifique Anti-Cellulite

Dit is het ultieme programma tegen cellulite en is ideaal bijvoorbeeld als kuur voor de zomermaanden. De behandeling onderscheidt drie verschillende stadia van cellulite – licht, matig en gevorderd – en gaat systematisch in op de behoeften die per stadium verschillend zijn. Het effectieve gebruik van een peeling, werkstoffenconcentraat, algenmasker met een zeer geconcentreerd serum en verstevigende, intensieve bodycrème zorgt voor fraaie, meer verfijnde en steviger bodycontouren. Het spectaculaire verstevigingseffect kan door een nabehandeling thuis nog lang behouden blijven.

         Soin Spécifique Anti-Cellulite Jambes (45 min.) €50,-
        Soin Spécifique Anti-Cellulite Ventre (45 min.) €50,-

Soin Cocon

Soin Cocon Mains

SOIN COCON MAINS, de verwenbehandeling voor zachte, soepele handen geeft ons ‘visitekaartje’ een passende verzorging. Na een handmassage en een intensief werkend masker worden de handen ingepakt in een fantastisch zacht schuim – een unieke gevoels- en verzorgingservaring. Een zijdezachte handcrème rondt de behandeling af. Huid en nagels worden versterkt, mooi en op en top verzorgd. (30 min.)

€30,-

Soin Cocon Pieds

SOIN COCON PIEDS zorgt voor op en top verzorgde voeten: na het inmasseren van een intensief werkende crème worden de voeten ingepakt in een zacht schuim. Er ontstaat een heerlijk ontspannen gevoel – alsof je op wolken loopt. Werkzame, verzorgende bestanddelen kunnen diep in de huid dringen en maken een ruwe huid weer soepel. De voeten worden langdurig verwend en perfect verzorgd. (30 min.)

€30,-

Eco Tan by Sonya Beauty Supps Karaja California Mango Galimard Smooth&Co Lycon waxing Isla Ibiza Labee a porter Lofty Manner Jacky luxury Nail artists Abstract Colors Maxxbrows Lalique Murad