Spierknopen

 • Ontspanningsmassage

  Heerlijke ontspannende massage, met een weldadige uitwerking op spieren en de geest.


   

  30 min: € 40,-
  60 min: € 70,-

   

 • Lomi Lomi massage

  Traditionele Hawaïaanse massage, waarbij vooral met de onderarmen en ellebogen gemasseerd wordt met lange vloeiende bewegingen.


   

  30 min: € 40,-
  60 min: € 70,-

 • Deep Tissue massage

  Deep tissue massage is een zeer krachtige massage om balans in het lichaam te brengen. De diepe & langzame grepen zorgen ervoor dat de stress en de spanning weg vloeit.De deep tissue massage is geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in lichaam en/of geest. Uw lichaam kan wat beurs aanvoelen tijdens en na de massage omdat er op bepaalde gebieden heel veel aandacht gelegd wordt, maar als het goed is voelt u zich na een aantal dagen veel beter!
  Voor de gezondheid is het erg bevorderlijk om deze massage te ondergaan. Wanneer uw spieren verkrampt zijn, is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd. Een deep tissue massage helpt die blokkade op te heffen..


   

  30 min: € 40,-
  60 min: € 70,-

Eco Tan by Sonya Beauty Supps Karaja California Mango Galimard Smooth&Co Lycon waxing Isla Ibiza Labee a porter Lofty Manner Jacky luxury Nail artists Abstract Colors Maxxbrows Lalique Murad