Verstevigen

De Murad Cellulite /striae behandeling

Deze behandeling zal de huid verstevigen, cellulite aanpakken en striae verminderen, uitermate geschikt voor de bovenbenen, buik, billen e.t.c.. Striae is een soort litteken dat onderhuids ligt. Hoe verser het litteken hoe sneller het tot resultaat zal overgaan tot vermindering/vervaging van het littekenweefsel. Dit heeft te maken met de activiteit in de huid, deze is hoger wanneer er sprake is van een jonger litteken. De Youth Builder en Firm en Tone serum dragen bij aan de verbetering van de huid, het opbouwen van een stevig bindweefsel, u zult al snel naar een aantal weken verschil merken.

  • Huidverbeterende massage

    Stevige, diepe massage die bestaat uit een combinatie van bindweefsel- & pincementtechnieken die een zichtbaar effect gaan leveren op onder andere een slecht doorbloede huid, verslapte huid, cellulite, littekens (bijv. als gevolg van striae), rode/gestuwde huid, spieren. Het beste resultaat wordt geboekt met kuurverband, dit wordt besproken in het gratis intake gesprek.


     

    45 min: € 65,-

    Kuur van 8x + ondersteunend product: € 485,-

Eco Tan by Sonya Beauty Supps Karaja California Mango Galimard Smooth&Co Lycon waxing Isla Ibiza Labee a porter Lofty Manner Jacky luxury Nail artists Abstract Colors Maxxbrows Lalique Murad