Acne uitbraken onder controle houden is een complexe zaak. Zijn deze behandelingen ontwikkeld om acne uitbraken te verminderen, de zuiverheid van de huid te verbeteren, terwijl roodheid en ontstekingen worden verzacht. Deze krachtige professionele behandeling bevat exfoliërende fruitenzymen om verstopte poriën diep te reinigen zonder te irriteren. Geschikt voor alle vormen van acne. Bij de light, medium en intensive treatment worden de onzuiverheden verwijderd OF de wenkbrauwen geharst.

 • LIGHT

  Bestaat uit:
  Behandeling met Murad of Céll Fùsion C

  75 min: € 65

 • MEDIUM

  Bestaat uit:
  Behandeling met Murad of Céll Fùsion C

  75 min: € 85

 • INTENSIEF

  Bestaat uit:
  Behandeling met Murad of Céll Fùsion C

  90 min: € 110

 • Neoderma biopeeling

  De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) van Neoderma bestaat uit algen, natuurlijke planten ingrediënten en essentiële oliën. De behandeling bevordert de cel vernieuwing, de productie van collageen en elasticiteit en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.

  Hij is het hele jaar toepasbaar, ook in de zomermaanden ondervindt u geen bijkomende effecten. Na een gezichtsbehandeling ziet u direct resultaat. Uw huid straalt weer en krijgt een boost!


   

  €79,50

Eco Tan by Sonya Beauty Supps Karaja California Mango Galimard Smooth&Co Lycon waxing Isla Ibiza Labee a porter Lofty Manner Jacky luxury Nail artists Abstract Colors Maxxbrows Lalique Murad