De blootstelling aan milieufactoren kan een breed scala aan huidproblemen veroorzaken b.v. pigment of ouderdomsvlekken. Deze antioxidant behandeling is geformuleerd om helderheid, textuur, elasticiteit en stevigheid te herstellen en ondertussen de pigmentatie, fijne lijntjes en rimpels te laten overgaan in een egale en gladde huid. Dr. Murads (dermatoloog) gepatenteerde infusietechnologie zorgt ervoor dat pure vitamine C direct opgenomen wordt door de huid voor maximale resultaten. Een significante verbetering is al te zien na één behandeling.Bij elke murad behandeling worden de onzuiverheden verwijderd OF de wenkbrauwen geharst.

 • LIGHT


   

  75 min: € 65,-

 • MEDIUM


   

  75 min: € 85,-

 • INTENSIEF


   

  90 min: € 110,-

 • Neoderma biopeeling

  De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) van Neoderma bestaat uit algen, natuurlijke planten ingrediënten en essentiële oliën. De behandeling bevordert de cel vernieuwing, de productie van collageen en elasticiteit en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.

  Hij is het hele jaar toepasbaar, ook in de zomermaanden ondervindt u geen bijkomende effecten. Na een gezichtsbehandeling ziet u direct resultaat. Uw huid straalt weer en krijgt een boost!


   

  €79,50

Eco Tan by Sonya Beauty Supps Karaja California Mango Galimard Smooth&Co Lycon waxing Isla Ibiza Labee a porter Lofty Manner Jacky luxury Nail artists Abstract Colors Maxxbrows Lalique Murad