Deze intens hydraterende behandeling vult vocht aan op cellulair niveau waardoor het resultaat nog lang na de behandeling zichtbaar is: het hydratatie niveau van de huid wordt verdubbeld tot wel 8 uur lang. Het super hydraterende serum- en -spraysysteem, doordrenkt de huid met essentiële voeding zodat cellulaire hydratatie en stevigheid worden verbeterd en de huid ‘opgevuld’ en zacht is, de huidbarrière is hersteld. Ideaal voor een droge/trekkerige huid. Bij de light, medium en intensive treatment worden de onzuiverheden verwijderd OF de wenkbrauwen geharst.

 • LIGHT


   

  60 min: € 65,-

 • MEDIUM


   

  75 min: € 85,-

 • INTENSIEF


   

  75 min: € 110,-

 • POM PORE POWER

  Geeft een boost aan de effecten van je dagelijkse huidverzorging. De krachtige fruitenzymen verwijderen vuil en onzuiverheden, make-upresten en dode huidcellen. Bevat het antioxidant rijke granaatappel waarmee vrije radicalen worden aangepakt. Het resultaat: een frisse, stralende huid. Ideaal voor een glimmende T-zone, grove poriën en af en toe een pukkeltje.


   

  30 min: € 40,-

Eco Tan by Sonya Beauty Supps Karaja Galimard Smooth&Co Lycon waxing Nail artists Abstract Colors Maxxbrows Lalique Murad