Rugklachten

 • Lomi Lomi massage

  Traditionele Hawaïaanse massage, waarbij vooral met de onderarmen en ellebogen gemasseerd wordt met lange vloeiende bewegingen.


   

  30 min: € 40,- 60 min: € 60,-

 • Hotstonemassage

  De combinatie tussen de warmte van de stenen en de ontspannende, maar diepgaande bewegingen zorgen voor complete ontspanning van de spieren.


   

  30 min: € 40,- 60 min: € 65,-

 • Deep Tissue massage

  Deep tissue massage is een zeer krachtige massage om balans in het lichaam te brengen. De diepe & langzame grepen zorgen ervoor dat de stress en de spanning weg vloeit.De deep tissue massage is geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in lichaam en/of geest. Uw lichaam kan wat beurs aanvoelen tijdens en na de massage omdat er op bepaalde gebieden heel veel aandacht gelegd wordt, maar als het goed is voelt u zich na een aantal dagen veel beter! Voor de gezondheid is het erg bevorderlijk om deze massage te ondergaan. Wanneer uw spieren verkrampt zijn, is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd. Een deep tissue massage helpt die blokkade op te heffen..


   

  30 min: € 40,- 60 min: € 60,-

 • Sportmassage

  Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen die het directe gevolg zijn van een lichaamelijke inspanning terug te dringen. Door massage ontstaat er een betere doorbloeding in de spieren waardoor de stofwisseling verbeterd. De afvalstoffen die door de inspanning zijn ontstaan en vermoeidheid, pijn en kramp veroorzaken verdwijnen zo sneller. Een aantal massage behandelingen kunnen verlichting geven of klachten laten verdwijnen. Hilda is gediplomeerd sportmasseur en gelieerd aan het NGS. Het NGS zorgt er voor dat de masseurs een goede opleiding volgen op basis van de hoogste kwaliteit eisen.


   

  30 min: € 40,- 60 min: € 60,-

Eco Tan by Sonya Beauty Supps Karaja Galimard Smooth&Co Lycon waxing Nail artists Abstract Colors Maxxbrows Lalique Murad