The power of mango

 

mango

Wanneer je aan California denkt, denk je ongetwijfeld aan zon, zee & strand. California Mango, kent reeds meer dan 27 jaar zijn uitvalsbasis in Huntington Beach, California en is leider in de ontwikkeling en productie van personal care producten.

De subtiele en uniforme geur van Mango, zorgt ervoor dat je zowel mannelijke als vrouwelijke fans zal genereren.   Mango-extracten hebben als hoofdzakelijkste eigenschap de elasticiteit van de huid de herstellen. Daarnaast werd er eveneens Aloë Vera toegevoegd die bekend staat voor zijn kalmerende kenmerken. Tenslotte bevatten de producten ook Jojoba, bekend voor zijn verzachtende eigenschappen.

Dé ultieme mix voor een perfecte verzorging van handen en voeten.

California Mango Hand & Feet Care producten hebben als grootste prioriteit de huid te verwennen, beschermen en te verfrissen en zijn hierdoor wereldwijd het favoriete merk binnen de professionele beauty-industrie. Product onderzoek, formulering, ontwikkeling en productie gebeuren allen onder één dak, waardoor deze producten met natuurlijke ingrediënten en eco-friendly verpakking gemaakt kunnen worden.

De sterke toewijding en de hoge eisen die het bedrijf zichzelf continue oplegt bieden producten en behandelingen die voldoen aan een eenvoudige belofte… RESULTAAT!!!

De resultaten en voordelen van het gebruik van California Mango-producten zijn sinds jaar en dag bekend.   Het huidverzorgingsprogamma werd ontworpen om de huid te hydrateren, verstevigen en te ontgiften. Mango als hoofdingrediënt is een rijke bron van Vitamine A, B1, B2, B3, B6, C, proteïnen en mineralen.

 

Eco Tan by Sonya Beauty Supps Karaja California Mango Galimard Smooth&Co Lycon waxing Isla Ibiza Labee a porter Lofty Manner Jacky luxury Nail artists Abstract Colors Maxxbrows Lalique Murad