ecotansonya

Wij werken voor onze spraytan treatments uitsluitend met Eco tan by Sonya.
Waarom?
De meeste spraytan merken bevatten veel synthetische en toxische stoffen die met een hoog percentage DHA de kleuring in de huid veroorzaken. De stof DHA is echter niet goedgekeurd om een spraytan behandeling uit te voeren, wel om te smeren, maar vroeger hadden ze nog niet voorzien dat het spraytannen op de markt zou komen.
Eco tan by Sonya is 100% natuurlijk, gecertificeerd organic, veganistisch en non toxisch. En er is niet op dieren getest!

Wat is het verhaal achter dit prachtige merk?:

Sonya Driver haar zus werd gediagnosticeerd met een melanoom op slechts dertig jarige leeftijd. Toen ging zij opzoek naar een veilige manier om bruin te worden zonder zon.

Tijdens haar onderzoek kwam ze erachter dat er ook in alledaagse cosmetica enorm veel kankerverwekkende stoffen zitten. Zij was door de diagnose bij haar zus absoluut niet bereid om die stoffen te verwerken in haar producten. Zo werd het biologisch gecertificeerde bedrijf geboren.

Na jaren van onderzoek, heeft ze de eerste lijn met tanning producten ontwikkeld die werd gecertificeerd door de Organic Food Chain onder de Australische regering. Dit is de hoogste certificering die een product kan krijgen.

Wij hebben een tan die binnen 2 uur ontwikkeld deze kan voor bijna alle huidtypes. Voor de extreem droge en probleemhuiden hebben wij ook een speciale tan, deze kunt u afspoelen na 2-4-6-8 uur, zo kunt u zelf beslissen hoe intensief u de tan wilt. Alle tanning producten zijn op basis van natuurlijke producten als cacao en fruitsoorten, daardoor zal u nooit oranje kleuren.

Welke tan u ook kiest Eco tan by Sonya beloofd u de mooiste, geloofwaardige tan.

100% natuurlijk. 100% veganistisch. 100% BEAUTIFUL

ecobysonyja

vegan organic ecotan

Eco Tan by Sonya Beauty Supps Karaja Galimard Smooth&Co Lycon waxing Nail artists Abstract Colors Maxxbrows Lalique Murad