Galimard

John Galimard, Heer van SERANON, gerelateerd aan de graaf van Thorenc, woonde in Grasse, waar hij in 1747 parfums maakte bij het parfumhuis Galimard.

Oprichter van de gilde van gantier-parfumeurs, geleverde hij het hof van Roy Louis “Le Bien-Aimé” in olijfolie, zalven en parfums, waarvan hij de uitvinder van de eerste formules was.
Al meer dan 266 jaar de PARFUMERIE Galimard zet de traditie van zijn bekende oprichter voort en behoud dezelfde processen die de hoge kwaliteit van haar producten heeft gemaakt.
De Parfumeur, heeft erin geslaagd om een ​​volledig Galimard-huis te creëren en het ambacht is hedendaags nog steeds een bron van hun creativiteit.

Zoals in het verleden, halen ze al de ingrediënten uit de natuur bij Grasse, jasmijn, roos, lavendel, oranjebloesem, tuberoos, ze vangt de rijke geuren, dankzij de oude methoden, die alleen kan ervoor zorgen dat haar essences van onvergelijkbare finesse zijn.

Subtiele composities, sensueel, sublieme, met sprankelende noten, warme harten …

De inspiratie van onze parfumeurs: een brandende passie voor hun kunst.

 

1 1slide_galimard

Eco Tan by Sonya Beauty Supps Karaja Galimard Smooth&Co Lycon waxing Nail artists Abstract Colors Maxxbrows Lalique Murad