Karaja

Karaja is een prachtig make-up merk dat afkomstig is uit Bergamo, Italië. Het make-up merk is opgericht in 1985 en tot op de dag van vandaag nog een top merk van goede kwaliteit. Karaja heeft een uitgebreid assortiment van unieke & professionele make-up, dat zich richt op vrouwen van alle leeftijden die graag spelen met kleur en met hun eigen persoonlijkheid.

Maar Karaja kijkt ook naar de gezondheid van de huid en dus maken ze de producten van absolute kwaliteit en gegarandeerde prestaties. Alle producten zijn hypo allergeen.
Het exclusieve merk wordt alleen verkocht in schoonheids- en kapsalons en gebruikt door professionele visagisten.

Karaja is erg kleurrijk, dierproefvrij en hip. De oorspronkelijke ingrediënten stammen uit het Amazonewoud waar de ‘Karaja’ Indianen bekend waren om hun fraaie & bonte lichaamsschilderingen. Vooral de intense kleur die ontstaat wanneer de oogschaduw vochtig opgebracht wordt, is fenomenaal en is het handelsmerk geworden. De producten hebben naast een breed assortiment een zeer sterk kleurpigment, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en zijn luxe verpakt. Karaja speelt altijd in op de nieuwste trends!

11014669_854382977949629_1921528459762370686_n

 

Eco Tan by Sonya Beauty Supps Karaja Galimard Smooth&Co Lycon waxing Nail artists Abstract Colors Maxxbrows Lalique Murad