Sommige landen zijn nu eenmaal beautylanden bij uitstek en wat Frankrijk is voor Europa, is Zuid-Korea voor Azië. Een voorbeeld van een zeer populair merk in Zuid-Korea is: GENOSYS. Genosys biedt ‘s werelds beste microneedling apparatuur, klinische huidverzorgingsproducten en speciale treatment kits.

Wat is microneedling?

Micronaaldjes doorboren de bovenste lagen van de huid. Hierdoor ontstaan microkanaaltjes in de huid, deze zorgen voor een optimale opname van werkstoffen. Daarnaast stimuleert micro needling de natuurlijke productie van collageen en elastine door het natuurlijke wondhelingssysteem van de huid te activeren

Wat is het grootste beautygeheim van Genosys?

Genosys maakt geen gebruik van gewone microneedling, maar van het unieke diskneedling treatment;
Door innoverende diskneedle rollers: meer resultaat en veiligheid;
Door de diamantvorm van de naalden: minder pijn;
Door complete treatment zijn kortere naalden nodig: meer resultaat met minder trauma;
Betaalbare treatments die in balans zijn met het resultaat.

Indicaties / Voor welke huid is deze behandeling geschikt?
Verbeterde opname. Door de microkanaaltjes kunnen de werkstoffen, die verder in de behandeling worden toegevoegd, dieper de huid binnendringen. Zo wordt de huid aangezet om zich te herstellen. Door dit natuurlijk herstelmechanisme wordt de huid weer strak en glad. De producten voor thuis hebben door deze behandeling ook meer effect.

– Liften en rimpels
– Littekens en striae
– Poriën verfijnen
– Pigmentatie
– Acné. Door het herstelmechanisme zie je dat acné wordt verminderd. Tijdens de behandeling gebruiken we speciale werkstoffen om acné aan te pakken waardoor de acné vermindert en eventuele littekens worden aangepakt.

Prijzen
Genosys totale behandeling – €140,- inclusief post creme t.w.v. €19,95

Genosys Eye:
Meerprijs bij (Genosys) behandeling € 35
Behandeling los: € 49,95

Eco Tan by Sonya Beauty Supps Karaja Galimard Smooth&Co Lycon waxing Nail artists Abstract Colors Maxxbrows Lalique Murad