Murad

Dr. Murad producten zijn gebaseerd op wetenschappelijke en klinisch onderzoek. Centraal bij Dr. Murad staat het gepatenteerde Cellular Water Principe : “de basis van een gezonde huid is vermogen van iedere cel om vocht vast te houden. Daarom, als we sterkere cellen vormen, kunnen we ziekten bestrijden en de tekenen van het ouder worden vertragen”. Dit is de basis van de Dr. Murad producten!

‘s Werelds meest omvattende benadering voor het begrijpen van gezondheid en veroudering, The Science of Cellular Water™ is gericht op het vermogen van celmembranen om vocht binnen een cel vast te houden als de fundamentele aanwijzing van een jeugdige huid. Omdat de huid alleen mooi kan zijn als deze gezond is op cellulair niveau, heeft Dr. Murad dieetsupplementen en huidverzorgingsproducten ontwikkeld om de gezondheid van de huid te optimaliseren. Dr. Murads supplementen vormen een rijk voedende omgeving in het lichaam, zodat alle bouwstenen die het lichaam nodig heeft om sterke cellen te vormen, direct beschikbaar zijn. Dr. Murads producten voor huidverzorging ondersteunen en versterken de barrièrefunctie van de huid om cellen te beschermen tegen schade door milieu en dehydratatie, terwijl een gezonde celvernieuwing wordt aangemoedigd, zodat de opperlaag een hogere concentratie sterkere jongere cellen heeft. Met de interne en externe ondersteuning van Dr. Murad producten, is de huid zo gezond als ze maar zijn kan en ziet ze er op zijn jeugdigst uit.

Dr. Murad was het eerste doktersmerk dat zijn ingrediënten langs de hoge maatstaven van farmaceutische richtlijnen legde, want naast het feit dat Dr. Murad dermatoloog is, is hij ook apotheker en onderzoeker. Dr. Murad heeft vele patenten achter zijn naam staan, die weer door andere huidverzorgingsmerken worden gebruikt. Kortom, de Dr. Murad producten zijn A-kwaliteit.

We zijn er trots op dat we de mooie, effectieve en heerlijke huidverzorgingsproducten van dr. Murad in onze online shop mogen aanbieden. Een uitgebreide lijn van verzorgingsproducten die elkaar uitstekend aanvullen. De huidverzorgingsproducten uit de verschillende lijnen zijn goed met elkaar te combineren, zodat u zelf een huidverzorgingsregime op maat kunt samenstellen. Dit doen wij overigens uiteraard ook graag voor u, mocht u er niet uitkomen. Dr. Murad heeft een ingenieus en duidelijk 3-stappen systeem aan zijn producten toegekend, zodat het voor iedereen duidelijk is, hoe een huidverzorgingsregime op maat kan worden gemaakt. En hoe u de Dr. Murad producten dient te gebruiken op weg naar een gezonde, stralende huid.

Daarnaast kunt u de huidverzorgingsproducten aanvullen met huidverzorging van binnenuit. En is het belangrijk, volgens de transformatie methode van dr. Murad naar een gezonde huid, om aan emotionele verzorging te doen.

 

Uitsluitend gebruik voor Murad Promoties (8)

Eco Tan by Sonya Beauty Supps Karaja Galimard Smooth&Co Lycon waxing Nail artists Abstract Colors Maxxbrows Lalique Murad