Over Beautify


Beautify luxury spa & skin improvement is veel meer dan een schoonheidssalon. Onder één dak combineren wij alles op het gebied van verzorgen, kleuren, verfraaien en zelfs kleden . Aan de basis ligt natuurlijk ons werk als schoonheidsspecialiste. Veel aandacht gaat dus uit naar huidverbeterende gezicht- en lichaamsbehandelingen met een dikke knipoog naar het wellness gevoel. Wij werken alleen met kwaliteiten producten die daadwerkelijk resultaat kunnen boeken namelijk Murad. Jongeren kunnen hier bijvoorbeeld uitstekend terecht met acne. Deze behandelingen worden bovendien vergoed door de ziektekostenverzekering.

Totaalplaatje voor jong en oud

Met het oog op ontspanning en het weldadige gevoel van rust, combineren wij huidverbetering met wellness en de keuze uit tal van massages. Ook op het gebied van make-up vormen wij een klasse apart na Celine’s masterclass bij het topinstituut van Mieke Petiet. “Visagie is één van mijn passies, maar we bieden zo veel meer.” We hebben een bijzonder breed aanbod, uiteenlopend spraytan tot lichaamsbehandelingen en massages en van wimperextensions en semi-permanente make-up tot waxing en threading. Op deze manier bieden we een totaalplaatje, voor hem en haar, voor jong en oud. We maken het extra leuk door ook de mogelijkheid te bieden van duo-behandelingen of –massages. Verder organiseren we graag workshops, vrijgezellenfeesten en kinderfeestjes.

Laagdrempelige luxe in Yerseke

Bij de inrichting hebben wij gekozen voor een mix van modern met een warm, oosters tintje. Verder zijn de golven in het hout, zowel binnen als buiten, een speelse verwijzing naar de zee. De lat ligt hoog bij beautify. Zo spelen de producten van Murad een belangrijke rol bij de gezichtsverzorgende en – verbeterende behandelingen, kiezen wij voor California Mango voor de manicure en pedicure en werken we het topmerk Ecotan by Sonya voor de spray tan. De kleding waarvoor Beautify kiest, flirt met Ibiza; chic of casual maar steeds uniek. Denk hierbij aan merken als Isla Ibiza, Labee, Lofty Manner en Jacky luxury. Karaja make-up en de exclusieve geuren van Lalique + de unieke parfums van het Franse huis Galimard maken het aanbod af. Beautify is het eerste en enige verkooppunt van dit exclusieve Franse parfumhuis.

Ons team bestaat uit enthousiaste & leergierige dames. Ze zijn allemaal geselecteerd op hun professionaliteit en kwaliteit van werken, zodat ze u de beste service kunnen verlenen! Altijd blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Regelmatig volgen wij cursussen, trainingen of worden wij bijgeschoold in ons vakgebied.

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen!

Liefs,

Team Beautify

 

Team

 • Celine Verschuure Eigenaresse Beautify

  Mijn naam is Celine Verschuure, trotse eigenaresse van Beautify!
  Eigenlijk ben ik van alle markten thuis in de salon, en vind het heerlijk om alles af te wisselen. Mijn creativiteit kan ik helemaal kwijt in de make-up, nagel & het stylen van outfits voor dames in de shop. Maar voor bijvoorbeeld een stevige massage, huidverbeterende behandeling of Beauty Supps advies kunnen jullie ook zeker bij mij terecht. Het belangrijkste voor mij is dat er resultaat te zien/voelen is in het werk dat ik lever, en dat de klant tevreden de deur uit gaat!

 • Marian Verschuure gastvrouw

  Mijn naam is Marian Verschuure voorheen ambulant kapster, nu  werkzaam bij mijn dochter in de zaak als gastvrouw en verkoopster in de kleding, parfum en verzorgingsproducten. Mag ik u binnenkort verwelkomen met een lekker bakje koffie / thee?

 • Hilda Jumelet Sportmasseur, orthemoleculair huidtherapeut

  Mijn naam is Hilda Jumelet.
  Getrouwd en moeder van 3 prachtige kinderen.

  Ik heb al 15 jaar ervaring in de parfumerie en ben gediplomeerd drogist. Mijn passie ligt bij sportmassage, Beauty Supps en Murad!

  Klanten vinden mij dus op de winkelvloer waar ik mijn kennis en creativiteit kan gebruiken.

 • Janneke Clement Winkelmedewerkster

 • Valerie van Vliet Stagiar schoonheidsspecialiste & winkelmedewerkster

 • Lydia Sinke Pedicure

Eco Tan by Sonya Beauty Supps Karaja California Mango Galimard Smooth&Co Lycon waxing Isla Ibiza Labee a porter Lofty Manner Jacky luxury Nail artists Abstract Colors Maxxbrows Lalique Murad